MASTER TRAINER
COACH SISTEMIC
SPECIALIST IN MOTIVAŢIE

Pe scurt, în cifre

Peste

14.000

participanți

38 țări vizitate

20 țări

5 continente

în care am lucrat până acum

Ariile mele de competență sunt

Motivația

Productivitatea personală

Leadershipul

Coachingul sistemic

Conducerea proceselor de schimbare

Performanța echipei

Experiența mea personală și profesională, în imagini

În detaliu despre mine...

Sunt un om al educației, al spiritului practic și al energiei. Călătoresc prin lume și prin România și împărtășesc celor cu care lucrez tot ce știu despre motivație, leadership, echipe, productivitate personală.
Când nu țin workshopuri, antrenez manageri sau antreprenori ori echipele lor.

Sunt Master Trainer și Coach Sistemic. Lucrez la nivel internațional cu The Ken Blanchard Companies și partenerii globali ai acesteia iar în Romania colaborez cu Human Invest dar am și practica mea independentă.

Îmi place să lucrez cu oamenii printr-o abordare practică și la obiect, combinată cu exemple personale. Urmăresc să creez o experiență de învățare captivantă și cu multe aha-uri. În coaching folosesc o abordare sistemică și ofer clienților mei spațiu de reflecție, analiză și îi ajut să identifice variante de acțiune pentru situațiile lor.

Implicarea în proiecte internaționale m-a ajutat să am o înțelegere mai profundă a lumilor estice și vestice, astfel încât să pot vedea diferențele mai subtile dintre diferitele mentalități și naționalități. Această experiență mă ajută să mă conectez mai bine cu oamenii cu care lucrez și să le „vorbesc pe limba lor”.

Experiența mea de trainer începe în 1996 iar cea de coach în 2006. Am devenit prima dată manager în 2002 iar de atunci, cu 2 întreruperi, am îndeplinit și acest rol alături de cel de trainer și coach.

Am scris peste 15 articole despre leadership și motivație și cuvântul înainte la ediția în limba română al cărții „Noua știință a motivării”, de Susan Fowler.

În 2007 am fost recunoscut ca trainerul anului în România, fiind nominalizat din nou ca trainerul și coachul anului în 2008 și 2011.

Când nu sunt în sala de curs, în coaching cu un client sau studiind îmi petrec timpul cu familia sau practicând sporturile care mă energizează, în România sau pe alte meleaguri.

MENTORII Mei

Îmi iau de la ei inspirație, având privilegiul de a-i cunoaște personal și de a fi lucrat cu ei în cei peste 23 de ani de muncă.

Prezența online