Coaching Pentru Îmbunătățirea Comunicării

Sunt oameni care se simt cu energia la minim și simt că au nevoie de motivații exterioare pentru a se ține în priză și activi. De multe ori, clienți mei realizează că soluția stă în clarificarea direcției, a valorilor și a misiunii personale. Programul de 3 sesiuni de coaching pe această temă te va ajuta în regăsirea echilibrului, a energiei creatoare și a motivației interioare. Vei înlătura stresul și presiunea negativă.

Rares Manolescu
Mă consider norocos că l-am avut coach pe Rareș. Am obținut rezultate într-un timp foarte scurt, am dobândit claritate legat de ceea ce vreau și ce nu vreau să fac și, mai important, cum obțin asta.
Rares Manolescu
Laurențiu Ghenciu

Beneficii

Acest program este pentru tine dacă…

F A Q

Nu, nu este. Coachingul este diferit de terapie. Un coach te invită într-o explorare și se axează pe viitor și pe clarificarea drumului tău în a-ți atinge obiectivele.

Nu, coachingul nu este o formă de consultanță. Aici nu ți se spune ce să faci. Un coach este similar unui antrenor sportiv, pentru a-ti atinge performanta pe care ti-o doresti.

Nu, coachingul nu este o formă de mentorat. Nu ți se spune ce să faci. Un proces de coaching este transformațional.

Coaching Pentru Îmbunătățirea Comunicării

750

Programul constă în 3 sesiuni de coaching de câte 1h fiecare, realizate față în față. Momentul sesiunilor va fi ales de către tine, în platforma online de programări la care vei primi acces după plata online a serviciului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coaching Pentru Îmbunătățirea Comunicării”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO