Experiență

Sunt coach de peste 13 ani și antrenez oamenii pe diferite teme personale sau profesionale.

Sunt membru al International Coach Federation (ICF) și sunt Accredited Certified Coach (ACC).

Toți clienții de coaching care mi-au oferit feedback după ce am lucrat cu ei s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de rezultatele procesului.

96% dintre clienții de coaching cu care am lucrat până acum și care mi-au dat feedback recomandă colegilor sau prietenilor lor să lucreze cu mine în mare sau foarte mare măsură.

Ce înseamnă un program de coaching cu mine

Tu alegi varianta potrivită

Te ajut să te pregătești

Sesiuni virtuale sau față-n față

Poți să îți urmărești progresul online

Tu decizi când le planifici

Poți cere suplimentar ajutor digital

Rezultate

92% dintre clienții de coaching cu care am lucrat până acum și care mi-au dat feedback declară că procesul de coaching i-a ajutat să obțină ceea ce doreau.

Cele mai mari 4 câștiguri pe care clienții mei le-au avut în urma procesului de coaching cu mine sunt următoarele:

  • Spațiu de reflecție și analiză (71%)
  • Identificat variante de acțiune (57%)
  • Claritate legat de viitor (43%)
  • Schimbare de perspectivă (43%)

Dacă și tu ai cel puțin una dintre aceste nevoi, acționează acum!

Iată ce spun unii dintre clienții mei despre experiența de a lucra împreună

Ce câștigi dintr-un program de coaching?

Cei care trec prin coaching nu o fac pentru că le lipsește ceva sau ar fi incompleți. O fac pentru că știu că în acest fel îi ajută direct sau indirect pe oamenii importanți din viața lor. Efectele procesului de coaching se simt pozitiv la nivelul familiei, prietenilor sau relațiilor de muncă ale clienților mei.

În coaching nu înveți ca la un curs însă înveți despre tine. Te vei redescoperi sau iți vei confirma că anumite idei, puncte de vedere sau acțiuni merita păstrate sau schimbate. E un „curs despre tine” pentru tine, fără să fii evaluat sau judecat de nimeni. Pentru că nu e cazul.

Poți să contribui la creșterea calității profesiei de coach, lucrând cu mine și cu instrumentele pe care ți le propun. În fiecare an, Federația Internațională de Coaching derulează un studiu despre rezultatele coachingului și tu poți fi parte din acest efort global care ne ajută să măsurăm practic beneficiile coachingului.

Dacă la finalul programului de coaching vei fi mulțumit, cu recomandarea ta le poți face un bine și altor prieteni sau colegi. O recomandare de la un prieten sau coleg în care ai încredere uneori valorează mult mai mult decât cifrele iar acel coleg sau prieten sigur te va respecta.

Spun asta pentru că procesul de coaching pe care îl practic are în spate peste 1000 de ore de practică și peste 250 ore de educație în coaching pe care le-am adunat în acești 13 ani. Până acum am investit 76.610 Lei în pregătirea mea de coach.

Program 1 Sesiune

coaching
180
  • Virtual

Program 1 Sesiune

coaching
250
  • Față în față

Program 4 Sesiuni

coaching
795
  • Virtual
Popular

Program 4 Sesiuni

coaching
995
  • Față în față

Program 5 Sesiuni

coaching
995
  • Virtual
Recomandat

Program 5 Sesiuni

coaching
1245
  • Față în față